‘Goedgezind’ outdoor genieten van het leven

Een gezamelijke passie
Een mooi verhaal

Het verhaal van ondernemers die al even hun eigen traject aan het uitstippelen zijn, elk in hun eigen branche.

Deze branches zijn min of meer wel met elkaar verbonden: de ene ontwerpt tuinen en legt deze zorgvuldig aan, de ander heeft een groothandel in decoratie artikelen voor het buitenleven en dan hebben we nog een cateraar die graag de mensen verwent met allerlei BBQ-gerechtjes.

De puzzel viel in elkaar...

Doordat deze drie jeugdvrienden altijd nieuwe zaken zoeken om in hun werksfeer te introduceren, viel op een dag de puzzel in elkaar.

De zoektocht naar opportuniteiten

Er deden zich mooie opportuniteiten voor om nieuwe producten te ontwerpen en te verdelen. Na menige videocalls werd het merk BONUMEUR geboren en hadden ze de lijnen uitgetekend om deze webshop te lanceren.

We willen meer dan enkel de basis

Het doel is om niet enkel bij de basis te blijven, een goede kwaliteitsvolle BBQ, maar om er een gehele beleving van te maken. Buitenleven is het motto en dus gaat het assortiment op termijn verruimen met haarden, kachels, sfeerverwarming, enz… alles wat nodig is om extra gezelligheid te brengen in elke tuin.

Originele accessoires

Maar waarom zouden ze er op termijn geen originele accessoires en benodigdheden bij aanbieden ?! De hebbedingetjes die elke man wilt, maar gewoonweg nog niet heeft! Denk maar aan de perfecte kruiden voor gerechten af te werken, een popcorn pan om ‘s avonds te genieten met het hele gezin, enz…

Onze winkel

Schoonboeke 18/0002
9600 Ronse, België

Ma - vrij: 9u - 17u
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten